Salarisadministratie MKB en Non Profit

HD Personeelsdiensten verzorgt de salarisadministratie voor ruim 130 organisaties in het MKB en de Non Profit sectoren Zorg en Welzijn, Sport, Kunst en Cultuur

HD PERSONEELSDIENSTEN

HD Personeelsdiensten staat voor betrokkenheid, specialisme, en afgemeten advies bij salarisadministratie en personeelszaken.

Detachering salarisadministratie

Salarisadministratie is een levensader binnen iedere organisatie. Een foutloze, up-to-date payroll is essentieel om frustraties en boetes te voorkomen. Door de vele wijzigingen in wet-en regelgeving waar je binnen de salarisadministratie rekening mee moet houden, is het niet altijd even eenvoudig alles correct bij te houden.

Soms is het daarom goed een externe deskundige via bijvoorbeeld detachering mee te laten kijken met je salarisadministrateurs. U kunt daarbij ook denken aan vervanging tijdens vakantie en ziekte, maar ook aan hulp bij het implementeren van een nieuw salarispakket. Ook achterstanden in de personeels- of salarisadministratie kunnen wij voor u oplossen.

 

 

Meer informatie:
Wilt u meer weten over ons kantoor of wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ons.

HD Personeelsdiensten
Oosterbracht 34
7821 CG Emmen
0591-649410
info@hdpersoneel.nl

 

HD Personeelsdiensten
Oosterbracht 34
7821 CG Emmen
0591-649410
info@hdpersoneel.nl